TUNCELİ / MERKEZ - Diyap Ağa İlkokulu

Şbt

İl Tarım Müdürlüğü personelleri tarafından okulumuz öğrencilerine ''Su Verimliliği'' konusunda sunum yapılarak farkındalık oluşturuldu. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Toplum Destekli Polisler ve Trafik Polisleri tarafından birinci sınıf öğrencilerimize meslek tanıtımı yapılarak çeşitli hediyeler dağıtıldı. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

"Dönem Sonu Faaliyetleri" kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen  " Yetenek Paylaşım Saati- Görsel Sanat, Spor ve Bilim Saati- Kelime Oyunu, Bilgi Yarışması " gibi etkinliklerle öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçirmekteler.

Ock

''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' kapsamında düzenlenen ''En İyi Cümle/ En İyi Afiş Yarışması''nda okulumuz 2/C sınıfı Öğrencisi Candeniz TAŞ ilkokullar kategorisinde 1. olmuştur. Kendisini kutluyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.