TUNCELİ / MERKEZ - Diyap Ağa İlkokulu

Diyap Ağa İlkokulu

Cumhuriyet Mah. Bahriye Üçok Cad. TUNCELİ
Vizyon
Vizyonumuz, sağladığımız eğitimle, başarıya koşan, yenilikçi, yaratıcı, sosyal ortamlara uyum sağlayan, toplum tarafından takdir edilen ve kabul gören, kültürel değerlerine sahip, yeteneklerinin bilincinde ve bu yeteneklerini kullanabilen, kültürüne,kimliğine sahip çıktığı kadar dünya vatandaşı kimliğine de erişebilen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı gençler yetiştirmektir.
Misyon
Sunduğumuz eğitim ve öğretim hizmetlerini yerine getirirken: * Eğitime, öğretime göre öncelik vermek. * Öğrencilerimizin mutluluklarına ve sağlıklı ruhsal gelişimlerine öncelik vererek kendisiyle ve yaşadığı toplumla barışık olan erdemli bireyler yetiştirmek. *Ailelerine, topluma ve vatanlarına bağlı, milli değerlere sahip, çalışmaya istekli, emeği önemseyen,ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişebilmeleri için sıcak bir atmosfer sunmak. * Öğrenciler, okul idaresi, öğretmen, diğer okul çalışanları ve veliler arasında sıcak ve yapıcı bir iletişim kurmak. * Ders dışı etkinliklere katılımı sağlayarak ve yaygınlaştırarak birlikte çalışma becerilerini aşılamak ve sosyal bireyler yetiştirmek. * Öğrencilerimize yardımseverlik ve sosyal sorumluluk ilkelerini aşılamak için okul içi ve dışında etkinlikler düzenlemek. * Ulusal bayram ve anma günlerinde etkinlikler düzenleyerek öğrencilerin kültürümüze sahip çıkmalarını ve kültürel bilinç kazanmalarım sağlamak.
08:30 Başlama ve 14:45 Bitiş
Doğal Gaz
Belediye otobüsü ve dolmuşlar ile ulaşım sağlanmaktadır.
Cumhuriyet Mahallesi
İl merkezine 2 km. mesafede yer almaktadır.