TUNCELİ / MERKEZ - Diyap Ağa İlkokulu

May

En büyük engel sevgisiz kalplerdir diyerek okul rehberlik servisi ve okulumuz 4-B sınıfı öğretmeni ve öğrencileriyle birlikte, Tunceli Özel Umudumuz Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine Engelliler Haftası kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla bir ziyaret gerçekleştirildi.Ögretmenlerimize, öğrencilerimize ve misafirperverliklerinden dolayı Özel Umudumuz Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi personeline teşekkür ederiz.

Şbt

İl Tarım Müdürlüğü personelleri tarafından okulumuz öğrencilerine ''Su Verimliliği'' konusunda sunum yapılarak farkındalık oluşturuldu. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Toplum Destekli Polisler ve Trafik Polisleri tarafından birinci sınıf öğrencilerimize meslek tanıtımı yapılarak çeşitli hediyeler dağıtıldı. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

"Dönem Sonu Faaliyetleri" kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen  " Yetenek Paylaşım Saati- Görsel Sanat, Spor ve Bilim Saati- Kelime Oyunu, Bilgi Yarışması " gibi etkinliklerle öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçirmekteler.

Ock

''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' kapsamında düzenlenen ''En İyi Cümle/ En İyi Afiş Yarışması''nda okulumuz 2/C sınıfı Öğrencisi Candeniz TAŞ ilkokullar kategorisinde 1. olmuştur. Kendisini kutluyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından okulumuzda, öğrencilerimize yönelik ''Çocuklar İçin Resim Eğitimi Kursu'' açılmıştır. Resime ilgi duyan çocuklarımızı kursumuza bekliyoruz.

Ock

Aralık ayında "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında hikaye anlatma etkinliğinde dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri verildi.